Új tanfolyam: Power Pivot & Power BI workshop

Készítettem egy új tanfolyamot, amely a Power Pivot és a Power BI legérdekesebb funkcióit, felhasználási területeit mutatja be. Egyfajta Best of Self Service BI tanfolyam, amely keretében a résztevők megtanulhatják alapszinten használni a Power Pivot-ot és a Power BI-t.

Részletes tematika, időpont, ár, stb. a tanfolyam honlapján, amit innen egyből el is érhet. (Nem kell legörgetni az oldal aljára ??)

Az új tanfolyamnak a fejlesztés alatt „best of self service BI” volt a munkacíme, mert ezzel tudtam legjobban kifejezni a tanfolyam célját: Egy nap alatt megszerezhető, aktívan használható, alapvetően dashboard fókuszú, Power Pivot és Power BI tudást adni a résztvevőknek.

Mit fogunk csinálni a tanfolyamon?

A részletes tematika megtalálható a tanfolyam honlapján, de étvágygerjesztőnek belinkelek egy képet a Power BI-os blokk ereménytermékeiből. Íme:

készítmény dashboard

Mi jut elsőnek eszébe a dashboardot nézve? Valószínűleg az, hogy mi az a piros ott a dashboardon. ?? És ennek a dashboardnak pont ez a célja. Felhívja a figyelmet valamire. Esetünkben arra, ennek a relatíve nagy forgalmú terméknek az értékesítése nagyon elmarad a tavalyi szinttől. Az ember szinte ösztönösen rákattint a piros négyzetre, mert alig várja hogy megtudja: Valyon minden régióban csökkent a forgalom? És ennek a dashboardnak pont ez a célja: Cselekvésre ösztönözzön.

És ha cselekedni akar akkor álljon itt erre a célra egy interaktív dashboard is ??

Nézze meg a tanfolyam többi dashboardját, a részletes tematikáját, árát, egyéb részleteit is:

Power Pivot & Power BI tanfolyami részletek >>

Kővári Attila - BI projekt

POWER BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jöjjön el a 2024. április 25.-i Power BI workshopra vagy rendeljen kihelyezett képzést! Részletek >>

 

Új hozzászólás