Kilenc év

9 év hosszú idő, de még tisztán emlékszem az első blogbejegyzés megírásának körülményére. Az első bejegyzések még szerverszobában születtek. Vártam hogy lefussanak a betöltők és közben megírtam a tapasztalataimat. Talán éjszaka volt, bár ebben nem vagyok biztos, mert a szerverszobában nem volt ablak, hogy lássam milyen idő van kint.

Mindenesetre a hangulat éjszakai volt. Sehol egy lélek, csend és nyugalom, csak a gépek zúgtak, és a zene üvöltött a stereo speakerből. Korai Quimby. Tiszta rock ’n Roll volt az élet :-)

9 év hosszú idő... Ma már nem a szerverszobában írom a cikkeket. Ma már nem kell arra várom arra, hogy lefussanak a betöltők, mert az idejét sem tudom megmondani, hogy mikor írtam betöltőt. Heggesztek még, de ezek a hegesztések szinte kizárólag a nem relációs (többdimenziós vagy oszlopalapú) világra koncentrálódnak. A hegesztés helyét átvette a tervezés, a coaching és az oktatás. És ma már ritkán üvölt a Quimby is, helyét átvette az Apák Rock ’n Rollja :-)

9 év hosszú idő... Sok minden megváltozott a kezdetek óta, de egy dolog változatlan: A BI iránti szeretetem. Úgyhogy lesz még BI cikk bőven itt a BI projekt blogon :-)

Köszönöm, hogy itt van, köszönöm, hogy olvassa a BI projekt blogot és remélem, hogy 9 év múlva is találkozunk majd :-)

Boldog szülinapot BI projekt blog!

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás