Az első kávéházi BI és adattárház PV képzés tapasztalatai


Ez volt az első képzés amit kávézóban tartottunk. Érdekes volt 😊 Nem csináltunk még ilyet azelőtt és másnál sem láttam hogy csinált volna ilyet…

Milyen volt kávézóban tanulni/oktatni?

Ha csak egy szóban kéne összefoglalnom akkor azt mondanám, hogy különleges. Ami nagyon tetszett az a hangulat. Sok képzést csináltam már, de talán ennek volt a legjobb hangulata. Nagyon jó volt nézni ahogy a 17 résztvevő kommunikál egymással a szünetekben. Nem tudom hogy a kávéház hozta-e össze ennyire őket, vagy a társaság volt ilyen nyitott, de külső szemlélőként úgy tűnt mintha csak egy baráti társaság összejövetelén lennénk.

Nagyon sok dicséretet kapott a kávé és a catering is és valóban „nagggyon durván magas színvonalú volt: ilyen kajákat és választékot 4 csillagos szállodában adnak!” és „végre nem a szokásos tantermi padlószőnyeg, rossz levegő, iskolapad szentháromság fogadott” - hogy a résztvevők véleményét idézzem.

Reggeli a tanfolyamon. A GDPR láz miatt nem csináltunk olyan képet, ahol látszanak a résztvevők… Talán majd jövőre…

Persze van min javítani. (Mindig van 😊) Most dolgozzuk fel a tapasztalatokat és ha jók lesznek és lesz lehetőségem még kibérelni a kávézót akkor jövünk még ide tanulni.

Köszönöm az UrbanFood-nak a professzionális szervezést, a résztvevőknek kitartó figyelmet. Jövőre folyt köv.

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Kővári Attila
2018. április 19.
Címkék: