2 villámhír a nyári szünet első napjaira

2 villámhír a nyári szünet első napjaira...

MVP cím újra 

Megint megkaptam az MVP (Most Valueable Professional) kitüntetést a Microsofttól. Nem először kapom meg, de még mindig jól esik és még mindig örülök neki. Az MVP cím amellett hogy kitüntetés egy sor olyan előnnyel jár amely nagyban megkönnyíti a munkám. Hogy csak egyet említsek: Óriási segítség, hogy rajta lehetek egy olyan zárt levlistán ahol a világ legpengébb MS BI szakemberei és a Product Team segítenek egymásnak.

Business Class Magazin interjú

A második villámhír hogy megjelent velem egy interjú a Business Class Magazinban. Nem ez volt az első telefonos interjúm, mert pár hónapja a Forbes is meginterjúvolt a StarSchema kapcsán a BI-ról, de ez volt az első, nagylélegzetű interjúm, ahol átfogóan kellett válaszolnom olyan kérdésekre, mint a mire jó az adattárház, mennyibe kerül, megtérül-e, stb.

Ha érdekli a BI és adattárházak világa, akkor olvassa el az újságot. Mély szakmai tartalomra ne számítson, de a strandon, vagy fröccs mellé egy könnyű nyári olvasmánynak kiváló. Ráadásul a mostani lapszám csupa adattal kapcsolatos témát feszeget (BI, Big Data, GDPR, IoT, ...)

Mutatom a rendeltetésszerű használatot :-)

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás