Kihelyezett Power BI workshop


A kihelyezett Power BI workshop egy olyan tanfolyam, amelyen a résztvevők a tantermi Power BI képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban, egy kicsit a résztvevők igényeire szabva.

A kihelyezett Power BI workshop legnagyobb előnye, hogy

  • ára független a résztvevők számától, így kb. 5 fő áráért akár 15-20 fő is részt vehet a kihelyezett Power BI tanfolyamon.
  • el tudunk térni a törzsanyagtól és olyan témákról is szót ejthetünk, amelyek nem képezik részét a standard Power BI képzés anyagának
  • olyan kérdéseket is át tudunk beszélni, amelyekre a tantermi Power BI workshop keretei között nincs lehetőség
  • akkor kerül megrendezésre, amikor a résztvevők számára a legmegfelelőbb.

A kihelyezett Power BI tanfolyam tematikája

A kihelyezett Power BI tanfolyam tematikájának gerince megegyezik a tantermi Power BI workshop tematikájával, de ettől a kihelyezett Power BI tanfolyamon ettől el tudunk térni. Erősíteni tudjuk az Önöket jobban érdeklő részeket, új anyagot hozhatunk be olyan témák helyett, amelyek az Önök számára nem relevánsak.

Mikor kerülhet megrendezésre a Power BI tanfolyam?

Kalkuláljon úgy, hogy a kapcsolatfelvétel után kb. 2-3 héttel tudunk olyan időpontot találni, amelyik Önöknek is és nekem is megfelel.

Hol kerülhet megrendezésre a Power BI tanfolyam?

A kihelyezett Power BI tanfolyam egy kihelyezett tréning, s mint ilyen Önöknél kerül majd megtartásra. Kiszállási díj nincs, ugyanannyiba kerül a tanfolyam Budapesten, mint Nyíregyházán vagy Sopronban.

Ha nincs megfelelő oktatóterme vagy ha szeretné a kollégákat kimozdítani megszokott környezetükből hogy nyugodtan tanulhassanak, akkor tudjon róla, hogy van lehetőség külső (Budapest belvárosi) helyszínen történő tanfolyam tartásra is. Ennek ára azonban nincs benne a kihelyezett Power BI tanfolyam árában. Ha külső helyszínen szeretné megtartani a fanfolyamot akkor kérem keressen meg és elmondom a lehetőségeket.

Mennyi időt vesz igénybe a Power BI workshop?

A kihelyezett Power BI workshop időtartama 7-8 óra. De ha több időre lesz szüksége, akkor rendelkezésére fogok állni. Az egész napot Önökre fogom szánni.

Technikai feltételek

A kihelyezett Power BI workshopon a résztvevőknek szükségük lesz egy laptopra amelyre fel van telepítve az ingyenes Power BI Desktop alkalmazás. Az oktatáshoz ezen kívül csak egy projektorra, elegendő számú hosszabbítóra és internet kapcsolatra lesz szükségünk.

Mennyibe kerül a kihelyezett Power BI tanfolyam?

399 eFt + Áfa.

Ez az összeg tartalmazza a kiszállási és minden egyéb költséget függetlenül attól, hogy melyik városban kerül megrendezésre a Power BI tanfolyam.

Hányan jöhetnek?

A Power BI workshop ára független a létszámtól, azaz mindegy, hogy 5-en, 10-en vagy 20-an jönnek. Az ideális létszám 10-15 fő, de tartottam már képzést egyszerre 46 főnek is. A tapasztalat azonban az, hogy minél többen vannak, annál kevesebb idő marad a kérdésekre. Ezért azt javaslom, hogy a létszám ne menjen 20 fő fölé.

Ugyanakkor bátorítom is, hogy hívjon minél több kollegát, hiszen ugyanannyiba kerül 1 fő képzése is mint 20 főé. Hívja meg a majdani potenciális felhasználókat! ismerjék meg ők is a Power BI lehetőségeit, hogy ne Önnek kelljen majd megtanítani nekik a Power BI használatát. És hívja meg a vezetőket is, hogy ők is lássák mit várhatnak el a majd kialakításra kerülő Power BI dashboardoktól.

Kik jöhetnek?

Bárki. Csak annyi a kikötés, hogy a résztvevők egy cégtől jöjjenek.

Ha maradt még kérdése...

Ha maradt még kérdése, akkor kérem keressen meg az elérhetőségek egyikén.

Hogyan igényelheti a kihelyezett Power BI tanfolyamot?

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen és egyeztessünk időpontot. Hívjon vagy írjon.

Telefon: +36 1 200 95 40 e-mail: Kovari.Attila@BIprojekt.hu

2018. január 02.